Hogy gyógyítja meg a visszereket?

0
1424

Lehet, hogy észre, hogy néha a lábak vagy lábak jelennek meg a kék erek az arachnoid a bőr felett. Néha jobban látható a combon, mint a lábakon vagy a lábakon, vagy néha a boka közelében, kék erek elég nagy a lábakon vagy lábakon. Talán észrevette, hogy a kék erek a kar a családtagok jelentek meg nagy mennyiségben, valamint duzzanat a kar. Néha előfordulhat torlódás egyes emberekben, különösen a mellkas felső részén, kék erek a nyak alsó részén. Néhány ember fog látni egy nagy méretű földigiliszták jelennek meg az egyik oldalán a has, vagy mindkét oldalon.

Ezek az összehúzódó kék erek, akár a mellkason, akár a nyakon, akár a karon vagy a hason, akár a combon, akár a lábakon, nem veszik őket komolyan, mint általában, különben az eredmény lehet, hogy gondatlanság. Ezek a szokatlan kék vénák jelennek meg a bőrön pont, hogy a különböző betegségek a szervezetben. Tehát vegye komolyan a kék ereket a test bármely részén, és azonnal forduljon egy érsebészhez. Miért tűnik úgy, hogy eltört?

Ezek a feltörekvő vénák a vérerek hálója

Ezek a kialakulóban lévő vénák a felső felületén lévő erek hálója, amely normál körülmények között NEM jelenik meg sokat a bőrön, és csatlakozik a zsír-zsír vénák a test belsejében. A felső felületen lévő vénák összegyűjtik a tisztátalan vért a felső felületről, és behatolnak a test mélységeiben lévő nagy erek rendszerébe, összegyűjtik az összes tisztátalan vért a szívből, és megtisztítják a tüdőt.

Ha valamilyen oknál fogva a zsírt a szervezetben blokkolja a vénák rendszer, nem tudja elfogadni a vér jön a külső felületről, amely tartalmazza a belső felületén a bőr tisztátalanság helyett, ami úgy tűnik, nagyobb a bőr, mint a bőr, a felesleges tisztátalan vér a vénák a bőr alatt. Okai kidudorodó vénák a kar vagy a kéz.

Ha a kék erek a karon vagy a karon hirtelen jelennek meg, és egyenlőek a szervezetben, ez azért van, mert a tisztátalan vér gyűjtött a kezek, vagy a véna, vagy a vér Kiontott tartósan, vagy egy tumor közelében található a nyak vagy a váll,vagy egy daganat, amely nyomást gyakorol a külső. Néha során a flitter rákos daganatok közelében található a nyak vagy a váll is hajlamosak a megjelenése kék vénák gyulladással.

Ha a kék erek pókhálóként jelennek meg a combodban

Ha a kék erek pókhálóként jelennek meg a combodban, ne tekintsd normálisnak. Fogadd meg a tanácsukat, mutasd meg egy érsebésznek vagy kardio érsebésznek. Két oka van az ilyen feltörekvő kék vénák – az egyik oka a krónikus Vénusz hatékonyság, a betegség a sewi, ami az, amikor a wen ajtó belülről gyengül. Általában, a szelepek ezekben a vénákban lehetővé teszi a tisztátalan vér emelkedik egy irányba, hogy a tisztátalan vér nem lehet gyűjteni a lábakban.

Ha a fenti vér megpróbál visszajönni, ezek a foltok összezárulnak, így a vér nem jön vissza. Ha ezek a szelepek zárva valamilyen okból, vagy van egy komoly változás a szerkezetük, néhány vagy több a vér, hogy emelkedik, annak köszönhető, hogy gyengül a kártevők. A művelet a visszavonás kezdődik a folyamatos ismétlése a tisztátalan vér jön a vénák alján a bőr, ami a bőr jelennek meg kék vénák.

Ezek a helyek a vénákban sérülékenyek a rendszeres járás és testmozgás hiánya miatt minden nap, és nem működnek zökkenőmentesen. Változások a szerkezet a kapats részben megsemmisült miatt a felhalmozódása a vér a vénák egy ideig, úgy, hogy nem záródnak össze megfelelően, ami a degeneráció tisztátalan vér, hogy emelkedik a bőr felett, valamint a vénák, amelyek megjelennek a bőr alatt.

Ha a combon és a lábakon lévő kék ereket nem kezelik megfelelően

A combon lévő kék erek megjelenésének másik fontos oka a mélyvénás trombózis (DVT), és a vérrögök hirtelen felhalmozódnak a lábakban. Ha ezeket nem kezelik rendszeresen, ezek a vér sorok folyamatosan tárolják a vénák a lábak, blokkolja a folyosón a tisztátalan vér a vénák, ami tisztátalan vér gyűlnek össze a vénák alján a bőr, és vezet a megjelenése kék erek a lábak és a combok.

Néha a tisztátalan vér a duzzadó kék erekben nagy mennyiségben kezd összegyűlni, így a vénák mérete nagyobb lesz, nem mint a pókhálók, a beteg lábait és combjait földigilisztává alakítják a bőrön. Orvosi nyelven vericose Vance néven ismerik. Ha a lábakon és a combokon lévő kék ereket nem kezelik megfelelően, a lábakon lévő fekete foltok és ekcémák nagy és fájdalmas sebekké válnak, ami a beteg számára nagy fájdalmat okoz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here