Hogy szereznek izomtömeget a testépítők?

0
1566

Amikor az izomtömeg, csak annyit kell tudni, hogy lehet dolgozni rajta keresztül táplálkozás és sport. A cél elérése egyáltalán nem könnyű, és a vágy, hogy feladjuk, mindig a sarkon van. Ezért döntöttünk úgy, hogy megfelelő tanácsot adunk az izomnövekedés egészséges elősegítésére, anélkül, hogy elveszítenénk a motivációt.

Izomtömeg megfelel a készlet a sejtek, amelyek alkotják az izmok a test. Gyakran nevezik sovány tömegnek, mert a teljes tömeg több mint 50% – át teszi ki (a csontok, a vér, a szervek és a víz mellett). Minél magasabb a szervezetben jelen lévő sovány tömeg százalékos aránya, annál magasabb lesz a bazális metabolizmusra és a kalóriafelhasználásra gyakorolt kedvező hatás.

Genetika az egyik legfontosabb tényező

Különböző a zsírtömeg, amely megfelel a készlet lipidek jelen van a szervezetben. Az izomnövekedés előmozdítása érdekében áldozatokat kell hozni, türelmesnek kell lenni, és a megfelelő súlyt adni a táplálkozásnak, mint a képzésnek. De hogy lehet valós eredményeket elérni rövid idő alatt? Hogyan mérik magukat? Mi a legjobb áramellátás, hogy gyorsítsák fel ezt a folyamatot? És a helyes gyakorlatok helyett?

Minden alkalommal, amikor arra gondol, hogy elkezd a vonat, a dolog, ami általában csügged az, hogy nem azonnal látni a várt eredményt. De vannak dolgok, amiket tudnod kell, mielőtt elkezdesz egy tömeges kiképzést. Legalább 6 hetet kell várnod, hogy lásd az első eredményeket. Ez idő alatt az erőnövekedés nem lesz látható, de lehetővé teszi, hogy végre nagyobb számú ismétlések, vagy végre egy gyakorlatot hosszabb ideig.

Hét edzés után lehetséges lesz, hogy elkezdjék érzékelni az eredményeket még szabad szemmel is. A genetika az egyik legfontosabb tényező, melytől a test reakciója függ. Ezért néhány ember számára könnyebb az izomfejlesztés, mint másoknak. Az eredményeket befolyásoló tényezők közé tartozik a nem, az életkor, a testsúly és a hormonális feltételek. A képzési programot kell társítani egy jó diéta izomtömeg.

Táplálkozás a legjobb szövetséges tökéletes fitness

Ahhoz, hogy izmos tested legyen, nagyon óvatosan kell eljárnod, és olyan türelmesen kell felfegyverezned magad. Itt van 3 tipp, hogy kövesse, hogy elérje a célt. Az első lépés a tömeg növelése, hogy a vonat a megfelelő módon. Fontos, hogy a megfelelő pozícióba kerüljön, mert csak így tudja az izmait jól működtetni, és elkerülni a sérüléseket. Egy másik alapvető szabály, hogy azonos jelentőséget biztosít minden izom körzet, annak érdekében, hogy egyensúlyt teremtsenek a különböző területek a test.

Mint azt Ön is jól tudja, táplálkozás a legjobb szövetségese a tökéletes fitness. Ügyeljen arra, hogy kiegyensúlyozott és változatos étrendet alkalmazzon, amely az Ön kalóriaszükségletének megfelelően tartalmazza az összes tápanyagot és vitamint. Ez utóbbira hivatkozva, a tömeges igénybevételre a kalória-többlet kerül sor. A gyakorlatban, sport szerelmeseinek van szükség, hogy 300-500 kalória több, mint amire általában szükség van.

Egy másik tipp, hogy gyorsan növeli az izomtömeg, az, hogy egy csomó fehérje. Ez utóbbi elengedhetetlen az izomépítés, mivel ezek alkotják aminosavak. Ajánlott körülbelül 1, 70 gramm fehérje testtömeg-kilogrammonként. Ahhoz, hogy ezt az adagot, fontos, hogy megtanulják, hogy gondosan válassza ki az élelmiszerek. Szóval igen a növényi eredetű ételekre és a sovány húsra. Ha szükséges, akkor is, hogy a protein kiegészítők, mint a tejsavó fehérjék.

Ugyanolyan fontos, mint a többi fázis

Az egyik dolog, amit nem kell tennie, hogy alkalmazkodjon a test egy bizonyos képzés: variáció a legfontosabb, hogy fejlesszék az izmok a legjobb. Ezért időről időre meg kell változtatni a heti edzések számát, típusát és időtartamát. Egy másik jó szabály, hogy fokozatosan növelje az ismétlődések számát, majd változtassa meg a gyakorlatok intenzitását. A heti edzések számát is meg kell változtatni. Általában 2 edzéssel kezded, majd maximum 4-re növeled.

Ugyanilyen fontos a pihenés fázisa, amely alapvető az izmok és energiák regenerálásához. A képzés túl sokat növeli a sérülések és az izomsérülések kockázatát, ami szintén megakadályozhatja a folyamatos edzést. Ezen kívül, ellentétben az izmok, ízületek, ínszalagok és csontok kell több időt, hogy teljesen gyógyul.

Végrehajtása edzés közben a többi fázis végül blokkolja a folyamat újjáépítése az izmok. Mindez a növekvő tömeg hátránya, mivel lehetetlen, hogy a test, hogy a maximumot, miközben még regenerálódik. A megfelelő pihenés érdekében kívánatos: aludni 7-8 óra minden éjjel; várjon legalább egy nappal a képzés előtt ugyanaz az izom kerület; győződjön meg arról, hogy az izomfájdalom telt el; igyon legalább 1 és fél liter vizet naponta; kövesse a kiegyensúlyozott étrend.