Hogyan lehet gyógyítani a pattanásokat?

0
1368

A pattanások az arcon olyanok, mint a nemkívánatos vendégek; hazajönnek és annyi ideig maradnak, amennyit csak akarnak. Ezek akkor jelennek meg, ha van egy izgalmas dátum (az, amiről születésed napja óta álmodsz) vagy egy uber fontos prezentáció reggele, és szinkronizálják a belépésük idejét azokkal a monumentális élet eseményekkel. Egy épeszű ember sem mondaná, hogy ‘imádom a pattanásokat’, és ennek oka van. Nem csak ezek a makacs bőr behatolók nem hajlanak, hogy hamarabb, amíg intézkedéseket a pattanás gyógymódot, hogy hajtsák ki őket, ők is csökken az önbecsülés minden alkalommal, amikor észrevesz valaki hibátlan bőr és megkérdőjelezi a karma mérő.

So mik azok a pattanások? A pattanások a sebum túlzott termeléséből és a bőr pórusai alá szorult baktériumok vagy elhalt felhalmozódásából eredő hólyagok. Bőr pattanások vannak bosszantó upshots olaj mirigyek ment őrült egy over-drive.As ha nem elég bonyolult, a család pattanások változatos tagjai. Hat Különböző Típusú Pattanások Létezik. Whiteheads-Whiteheads azonosították, mint kis kerek fehér tetején dudorok a bőrön.

Gyulladt, rózsaszínű, fertőzött pórus

Blackheads-Blackheads azonosították sötét dudorok, amelyek dugók sebum a bőrön. A papulák-papulák gyulladt, rózsaszínes megjelenésű, fertőzött pórusként azonosíthatók. Pustules-Pustules azonosítják, mint egy fehér vagy sárga dudor általában egy piros gyűrű körül a bőrön. Ciszták-ciszták azonosítják, mint nagy gennyes elváltozások jelennek meg, mint kelések, és általában jeleznek súlyos formái a fertőzés. Csomók-csomók azonosítják, mint gyulladt, de kemény dudorok, hogy alakul ki a bőrön belül. Ha egy tinédzser, ne hibáztassa magát a bőr problémák; ehelyett megtanulják, hogyan szelídítse meg az olaj mirigyek, és mutassa meg nekik, hogy ki a főnök!Mindannyiunknak van egy bőr profilja, ami drámaian változik.

Bár nem lehet megváltoztatni, tanulás, hogy mi okozza a pattanások segít feltörni a hitvány játék jobban, és kitalálni a megfelelő pattanás gyógymód. Mi Okoz Pattanásokat.  Tomboló hormones the izgalom üti a pubertás egyértelműen ragályos, mint androgének galvanizálja a faggyúmirigyek a lángoló. A menstruáció és a terhesség alatt a pattanási problémák néha súlyosbodnak a tomboló hormonokkal.Felesleges SebumThe stimulált faggyúmirigyek majd felszabadítani több sebum vagy olaj. A felesleges olaj, a tüszőkben jelenik meg a bőr felszínén, összeolvad baktériumokkal vagy bármely elhalt bőrsejtek, amelyek maradtak a pórusokban, hogy eltömítse a pórusokat végül.

A tüszőben dugott tüszők ideális esetben fokozatosan ürülnek, és belülről a bőrfelszínre kerülnek. Amikor a faggyúmirigyek nagyon aktívak, ezek az elhullott bőrsejtek hajlamosak a szokásosnál gyorsabban vedleni, és a folyamat keverjük a felesleges olaj, hogy blokkolja a tüsző, így megállítja a természetes bőr megújulási folyamat. A Bakteriabaktériumok, amelyek természetesen jelen vannak minden bőrtípusban gyorsan szaporodnak akne-baktériumok csapdába esett tüszőkben-gyulladást eredményezve.

Megbánás a nem kívánt baktériumokkal, ami pattanást vörösre tesz

A szervezet fehérvérsejtekből álló csapatokat küld, hogy megbirkózzanak a nem kívánt baktériumokkal, ami vörössé teszi a pattanásokat. painful.At ezen a ponton, a mérleg már elérte az aggodalom mérő, kíváncsi, hogy ezek a hajnövelő tevékenységek vannak folyamatban a szervezetben. Azt mondanánk, ne ess pánikba, nehogy a stressz újabb pattanást váltson ki! Egy stressztől származó pattanás általában egy LED-es felugrást jelent a homlokodon! Nézzük meg a pattanások lehetséges helyeit a testeden, és nézzük, ahogy életstílusod titkai kibontakoznak a bőrödön. Pattanásokat Találtak Különböző Testrészeken1. Pattanások a skalp Cause: pattanások a fejbőr okozhatja súrlódás miatt fejfedő vagy kalap, felhalmozódása a haj termékek és a nem megfelelő haj tisztítási rendszer.

Olajos haj termékek is ösztönzi pattanások a fej.Gyógyítás: fektessen be a samponok tisztítására, mossa meg rendszeresen a haját, és kerülje a rendkívül forró vizet. Tea fa olaj az egyik legjobb összetevője, hogy elnyomja a baktériumok a fejbőr, így csökkenti a pattanások a fej.2. Pattanások ForeheadCause: pattanások a homlokon általában jelezni spirális stressz, alváshiány, rossz táplálkozási szokások. Emésztőrendszer-riasztást mutatnak! Pattanások a homlokon a legnyilvánvalóbb az összes pattanások az arcon, mint azok jól látható az első profil. És ha hatalmas homlokod van, ne is menjünk oda!Cure: hagyja az agyatlan közösségi média böngészés, és kap a 8 óra szépség alvás.

Tartsd távol a mosatlan hajfürtöt a homlokodtól. Vigyázz az ételre, mert a homlokod nem hazudik.3. Pattanások a szemhéj oka: pattanások a szemhéj oka gyulladt olaj mirigyek, valamint a baktériumok külső forrásokból.Cure: ne használja szem-smink az alacsony hitelesség márkák, mint általában, hogy kemény a szem. Pattanások a NoseCause: orr pattanások kapcsolódnak a rossz keringési rendszer és a szív feltételek. Lehet székrekedés és puffadás is.Gyógyítás: kerülje az orrvakarást, és használja az orr pórus csíkokat rendszeresen.5. Pattanások a LipCause: pattanások ajak jelzi szabálytalan székletürítés, rossz fogkrém vagy túlzott fogyasztása fűszeres élelmiszer.Gyógyítás: OTC nyugtató benzoil-peroxid használata, valamint a sült és fűszeres ételek fogyasztásának csökkentése.

A pattanás nyelv

Pattanások a TongueCause: pattanások a nyelv okozta fogyasztása savas élelmiszerek, dohányzás vagy véletlen harapás.Cure: öblítse ki a száját sós vízzel vagy antibakteriális szájöblítővel naponta legalább kétszer.7. Pattanások ChinCause: pattanások az áll jelzi hormonális egyensúlyzavar és nőgyógyászati problémák.Ellenszer: ne pihentesse a kezét az állon, hogy elkerülje a baktériumokkal való közvetlen érintkezést, használjon pattanás elleni krémet, és ne hagyja, hogy a stressz kiváltsa a nyugalmi hormonokat.

Pattanások a szájüregben: fájdalmas pattanások vagy hólyagok a szájüregben túlérzékenység, nyirokcsomók felhalmozódása és gyenge emésztés következtében alakulhat ki.Gyógyítás: kövesse az egészséges étrendet, és vigyázzon a fogászati egészségre. Pattanások Ear Cause: pattanások a fül okozhatja felhalmozódása olajok miatt szűk tisztátalan fejhallgató vagy fejfedő, vagy akár bakteriális piercings.Gyógyítás: használjon melegítőpárnát és tisztítószereket, hogy megelőzze a fertőzést, és rendszeresen tisztítsa a fülét.10. Pattanások a mell: pattanások a mell lehet genetikai, mellékhatásai a gyógyszerek és a gyenge edzés utáni higiénia.

Tea-fa olaj, zuhany utáni munka-out, hogy megszabaduljon a felhalmozódott verejték a mell, és Hordható pamut ruhát.11. Pattanások BackCause: Bacne kiemeli az izzadt életmód segítségével a hát, mint egy tájkép portré. Ezt okozhatja a korpásodás miatti szennyeződések és a túlzott olajtömés, a súrlódást és a nem megfelelő mosási rendszert eredményező szűk hátizsákok, edzés után vagy bármilyen fizikai intenzív tevékenység.Gyógyítás: a játék, futás vagy edzés után gondosan zuhanyozz, majd bújj át friss ruhába, hogy a bőröd lélegezni tudjon. Tartsa gyengéd nedves törlőkendők kéznél rendszeres használatra, hogy tartsa izzadás sakkban. Fékezz a sült ételektől és a tejtermékektől, amik súlyosbíthatnak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here