Mi a leghatékonyabb fogyás diéta?

0
1694

Amikor úgy döntöttem, hogy lefogyok, féltem a lehetséges költségektől. Nem szeretem a répát, és utálok az esőben sétálni, de nem is akartam több százat fizetni egy speciális étkező programért, vagy drága edzőtermi tagságért. Szóval mit csináltam? Itt van a három lépés, amit követtem, ami engem a pályán, hogy az egészséges és fogyás.

Menj orvoshoz, mielőtt elkezd fogyni. Ha Ön túlsúlyos, és az elmúlt évben nem járt orvosnál, el kell mennie egy orvoshoz, mielőtt elkezdene egy fogyás programot. Naprakész állapotjelentést kell készítened a testedről, hogy pontosan tudd, mire képes a tested. És az egyik jó dolog ebben a gyógyszerben, hogy le tudok szokni róla, ahogy fogyok; az adagom már jelentősen csökkent, mióta elkezdtem.

Először meg kell látogatnia az orvosát

Ha magas a vérnyomása vagy magas a koleszterinszintje, ezen állapotok kezelésére is vannak gyógyszerek, amelyek megkönnyíthetik a testmozgást és az egészséges táplálkozást. Ha nincs biztosítása, akkor kap sok ugyanazt a tanácsot, és az összes azonos gyógyszereket megy az egyik klinika a CVS, Walgreens, Kroger, vagy máshol, ahol egy ápolónő fog látni, hogy körülbelül $60-70, vagy ellenőrizheti ingyenes klinikák a területen.

Az orvosok semmit sem szeretnek jobban, mint egy beteget, aki lelkesen, és hajlandó tenni néhány egészséges változtatást! Végül, ha úgy találja, hogy szüksége van gyógyszer néhány probléma, és aggódik a költségek, ne felejtsd el, hogy keressen Generikus kábítószer alternatívák, amelyek gyakran jelentősen olcsóbb.

Igen, tudom, hogy szabad kimenni. A szokásos érv: miért fizetnél azért, hogy futópadon járj, ha a járdán is sétálhatsz a semmiért. A probléma az, hogy ha nem vagy már egy inveter exerciser, az időjárás és a környék is működik, mint a nagy elrettentő az utazás, hogy az egészséges és fogyás. Talán esik vagy havazik a környéken. Talán a terep nem ideális gyaloglás vagy akár futás. Talán nem akarod, hogy a szomszédaid meglássanak. A lista soha nem ér véget.

Miután annyi különböző gyakorlási lehetőségek

Miután annyi különböző testmozgás lehetőségek az Ön rendelkezésére ad egy kis ürügy, hogy nem talál valamit, hogy te fel kipróbálás ki egy adott napon. Ön is találja magát gyakorlása hosszabb ideig; Végtére is, miért hajt egészen az edzőterembe, és fizet egy havi díjat, ha csak akkor marad ott néhány percig. Végül, vannak sokkal kevesebb zavaró az edzőteremben!

Ha a konditerem környezet nem az Ön számára, vagy egyszerűen nem fér bele a költségvetésbe vagy a menetrend, akkor érdemes gyakorolni a szabadban, vagy egyre egy futópad az otthoni. Ha fontolgatja ezt a lehetőséget, az egyetlen dolog, amit őszintének kell lennie magával kapcsolatban, hogy továbbra is elkötelezett marad-e, és motivált-e a hosszú távú edzésre! Fogyókúrázz!

Amellett, hogy gyakorlás, akkor is kell enni egészséges.Miért? Én töltik meg sovány konyha, egészséges választás, és súly Watchers fagyasztott ételek a tucat, amikor az eladó. Ezek az ételek is nagyon drága, ha csak vásárol elég a hétre – néha akár $6 vagy $7 étkezés – így a legjobb tét az, hogy kedvezmény élelmiszerjegyeket, vagy várjon egy eladásra, majd töltse fel ömlesztve.

Egészséges élelmiszerek enni

Az idő nagy részében, az értékesítés alacsonyabb az árak minden étkezés $2 vagy kevesebb. Ezzel a sok beszéddel a fagyasztott ételekről, arra gondolhatsz, hogy valószínűleg olcsóbb és egészségesebb lenne, ha saját ebédet vagy vacsorát főznél otthon. Többnyire egyetértek veled. A 300 kalóriás étkezéshez szükséges adagok elég kicsik, és a végén még egy kanál tésztát fogsz ráönteni arra a tányérra vagy Tupperware-re, mert nem néz ki elég ételnek.

Ehelyett a fagyasztott ételek egy kész, ízletes ebédet adnak, amit meg lehet fogni és menni, és 2 vagy kevesebbért étkezésenként, általában nem kerül többe, mint amit egy hasonló étel készítésével töltenél. És ne becsüld le a változatosság fontosságát.Fagyasztott ételek, másrészt, hogy a fajta, anélkül, hogy arra kényszerít, hogy folyamatosan dolgozzon ki egy új recept. Mostanában ritkán járok el ebédelni, és szinte soha nem járok gyorsétterembe. Sok olyan elem van, amely egy sikeres stratégiába vezet, amelyek közül a legfontosabb továbbra is elkötelezett, fegyelmezett és motivált. Remélhetőleg ezek a tippek a tapasztalataim fogyás segíthet az utazás.