Öröm a szexuális élethez

0
1701

Egy biztosított pillanatban minden rom-com, egy fantasztikusan érdekes új pár volt ki ebből a világszex (valamint a női orgazmus-többször). De az intimitás a valóságban nem, inkább, amit kiderül a nagy képernyőn. Sőt, több mint 50 százaléka az amerikaiak elégedetlenek a szexuális élet, szerint a 2018-as országos felmérés. Lehetséges tényező? A szexhez való hozzáállásunk helytelen volt, mondja Emily Nagoski, pH érték. d., egy szex oktató, előadó és szerzője a nagyon népszerű kiadvány. Gyere, mint te egy teljesen új tudomány szokatlan, hogy minden bizonnyal megváltoztatja a szexuális életét.

Ahelyett, hogy bemutatják vibrátorok, valamint a különböző más játékok az ágyban, hogy növelje a ~ forró idő ~, változtatni az érvelés lehet A titkos trükk, hogy nyissa meg még több móka. Az alábbiakban Nagoski ismerteti a nők szexualitásának jelenlegi állapotát, valamint azt, hogy mi kell ahhoz, hogy a szex mindenki számára élvezetesebbé váljon.

Ahogy növeli a testével való kapcsolattartását, növeli a szexuális öröm elérhetőségét.

Az egyik fő téma, hogy jött, mint te, hogy mindannyian normális, annak ellenére, hogy az üzenetek, amelyek minket valóban úgy érzi, szexuálisan elégtelen. Mi győzte meg Önöket, mint hölgyeket, hogy ezt hallaniuk kell? Idegenvezető egy női szexualitás osztály leszármazottja volt, amit a Smith Egyetemen tanítottam. Az utolsó kérdés az volt, hogy mondj el egy fontos dolgot, amit felfedeztél. Azt hittem, hogy írni fognak egy aspektusa idegtudomány vagy koncepció add-on, de több mint a fele a tanítványaim létrehozott valami, mint: “én normális vagyok. Ez nem azért van, mert más vagyok, mint a többi nő, akit megbántottak.”I classais dokumentumok könnyek a szemében.

A normális érzés nagyon erős volt számukra, ahogy a kurzusom is megmutatta. Még egyszer meg akartam csinálni, és egy nagyobb tartományban. A probléma az, hogy a nők harcolnak, tényleg? Az egyik legerősebb kép a testről. Nem értem azt a nőt, akinek nincs bizonyos ambivalenciája a testén. Évtizedek óta, a tanulmány azt mondta, hogy a nők még több egyéni-kritikus test valójában sokkal több szexuális úton terjedő fertőzések, nem kívánt terhesség, szexuális élmények, kellemetlen. Ahogy növeli a kapcsolatot a test, növeli a rendelkezésre álló szexuális öröm.

A jó szexuális élet az, hogy javítsa a szexuális életet

Azt mondod, hogy a jó szexuális élet trükkje, hogy javíts a szexuális életeden. Mit jelent? Az agy szerkezete, ami szabályozza a szexuális reakciót, az úgynevezett kettős kontrollrendszer. Ez egy gyorsító a szex, szem előtt tartva az összes információ kapcsolatos szex a környezetben-amit lát, hallgat, úgy érzi, érint, íze, valamint az örökbefogadás. Ez olyan aktiválási jeleket küld, amiket mindannyian felismerünk. Ugyanakkor egy fék, amely szem előtt tartja az összes ok, amiért nem kapcsol be. A végén, hogy boldog egy folyamat, hogy viszont wed, valamint bezárja. A legtöbb hat ötlet, hogy azt állítják, hogy ha problémái vannak bármilyen típusú feszültség, próbálja felvenni a feszültséget, hogy gyorsító glid síkosító, pornográfia, Fehérnemű.

De az igazi kérdés az, hogy túl nagy a nyomás a féken. Az izgalom, testkép, partnerség szempontjai háttér sérülés, valamint még az is, hogy tisztátalan lemez a mosogatóban, hogy lehet, hogy az agyad kapcsolja be a féket. Amikor megnyomod ezt a dolgot, elindítod a gyorsítót. Mit tehetünk, hogy megállítsuk a fékezést? Kérdezz a sajátodról, amikor szexelni akarok, erre vágyom? Vagy ha nem akarok szexelni, mit nem akarok? Aztán egy kapcsolódó aggodalom: ha élvezem a szexet, akkor ez vagyok én például? Például amikor nem vagyok olyan, mint a szex, erre nincs szükségem, például? Néha, amit igazán keresünk a kényelem, állítások] nem valami, hogy a szex tud szállítani.

Hogyan tehetjük még szebbé a szexet?

Amikor úgy gondolja, hogy mélyen megérinti ezeket a kérdéseket, akkor kezdi felismerni, amit keres, valamint hasonlóképpen, mi nem működik.Szóval, hogy tehetnénk a szexet még kielégítőbbé? Gondolj néhány csodálatos szex-kapcsolatos tapasztalatok, hogy már valóban volt, majd bontsa le közvetlenül a csoportok: az egészség, a funkciók a Társaság, attribútumok a partnerség, kapcsolat, vagy más helyzetekben, sőt játékosság. Jegyezze fel! Akkor tekintsd meg a hattal kapcsolatos tapasztalataid közül hármat, amik neked voltak, és ezeket a változókat is. Mi akadályozta meg őket abban, hogy csodálatosak legyenek?

Hosszú távon nem pontosan így szexelsz. Ez nem pontosan az, hogy milyen gyakran csinálod, mit csinálsz, vagy mennyi orgazmusod van. Hanem, hogy élvezed a szexet. Ha a szex tényleg jó érzés, akkor ezt fogod tenni. Azt is észre, hogy összpontosítson a dolgokat, hogy köze van ehhez. (Kapcsolódó: 5 dolog, amit minden férfinak meg kell tanulnia a szexről és a randizásról is, a partnerség terapeutája szerint).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here